Ο αγαπημένος μας αρκούδος ταξιδεύει στο Περού στην νέα ταινία «Paddington in Peru» που αναμένουμε τον Ιανουάριο του 2025 στους κινηματογράφους.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Dougal Wilson, σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του αξιαγάπητου Paddington. Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών, ο λονδρέζικος αρκούδος, ξεκινά μια νέα περιπέτεια με ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Emily Mortimer, Antonio Banderas και Olivia Colman. 

Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, οι ιστορίες του Paddington Bear ενθουσιάζουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ο Paddington ξεκίνησε ως μια αξιαγάπητη αρκούδα, που γράφτηκε για πρώτη φορά από τον Michael Bond το 1958. Με το μπλε παλτό, το κόκκινο καπέλο και τη μαρμελάδα του πάντα κάπου κοντά στο πρόσωπό του, ο Paddington Bear είναι μια φιγούρα που αναγνωρίζουν μικροί και μεγάλοι.

Οι 2 πρώτες ταινίες που προβλήθηκαν στους κινηματογράφους το 2014 & 2017, κέρδισαν κοινό και κριτικούς, και απέσπασαν πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.